Termeni și condiții de utilizare

Website-ul www.martelino.ro este operat de către MARTELINO SHOES SRL, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numărul J24 /304 /2010, CUI: RO 26869458, cu sediul social pe Str. Moților, Baia Mare, Maramureș, mobil: 0740.750.673.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.martelino.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

MARTELINO SHOES SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.martelino.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Toate materialele postate pe acest site, şi site-ul în sine, sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale şi/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale aparţin societăţii MARTELINO SHOES SRL sau filialelor sale, putând fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai în scop non-comercial. Termenul de materiale vizează: fotografii, imagini, ilustraţii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, mărci comerciale şi alte materiale conţinute în acest site, precum şi software-ul utilizat în proiectarea şi dezvoltarea site-ului.

Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site, al oricărui software aferent. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din partea MARTELINO SHOES SRL, este strict interzisă.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Date cu caracter personal – orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată Martelino Shoes SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele sunt colectate în vederea furnizării produselor indicate pe site-ul www.martelino.ro, precum şi în scop de marketing.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare operaţiunilor de facturare şi livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrării bunurilor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi comunicate terţilor fără acordul prealabil al dumneavoastră.

Nu vă vom trimite nici un fel de informări, broşuri sau altă formă de publicitate fără acordul dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa Str. Moților 20, Baia Mare, Maramureș, sau prin email la: office@martelino.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA CONFIDENTIALITATE

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC MARTELINO SHOES SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

SC MARTELINO SHOES SRL, in calitate de proprietar al www.martelino.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

Conform prevederilor legale, S.C. MARTELINO SHOES SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform GDPR, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email la office@martelino.ro, sau prin posta la adresa Str. Motilor 20, Baia Mare, Maramures.

DATELE COLECTATE
 • nume si prenume;
 • informatii privind data nasterii;
 • IP;
 • informatii de contact inclusiv adresa de email;
 • informatii demografice precum: codul postal, adresa, preferinte si interese;
 • alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale
SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:
 • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.martelino.ro;
 • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;
  evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
MODALITATEA DE COLECTARE A DATELOR:
 • Formular inscriere newsletter

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, adresa de e-mail) de catre Martelino Shoes SRL, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numărul J24 /304 /2010, CUI: RO 26869458, cu sediul social pe Str. Moților, Baia Mare, Maramureș, sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic (4-5 campanii/luna) informatii privind promotii, produse si evenimente.

Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp, HitMail, precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

SC MARTELINO SHOES SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri.

Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de SC MARTELINO SHOES sau pe email la office@martelino.ro.

 • Formular creare cont

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa, adresa de e-mail) de catre MARTELINO SHOES SRL, nu sunt folosite in scopuri de marketing si/sau statistice. Datele sunt colectate in vederea facilitarii procesului de plasare a comenzilor, urmarirea lor, precum si pastrarea unui istoric al activitatii dumneavoastra de cumparare pe acest site.

Aceste informatii vor fi stocate pana in momentul in care veti solicita stergerea contului, cu exceptia situatiiilor in care datele inscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (in aceasta situatie, datele trebuiesc pastrate, conform legislatiei romane in vigoare, pentru o perioada de 10 ani). SC MARTELINO SHOES SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate.

In vederea modificarii, stergerii, rectificarii sau accesarii datelor furnizate prin intermediul acestui formular, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la nr 0740.750.673 si/sau la office@martelino.ro. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

 • Formular plasare comanda

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala) de catre Martelino Shoes SRL, sunt folosite cu buna credinta, in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale ce deriva din contractul comercial la distanta, instituit in momentul confirmarii comenzii.

– Adresa de email va fi utilizata in scopul confirmarii comenzii, a expedierii facturii si a informatiilor de tracking al coletului/coletelor ce vor contine produsele comandate; Tot catre aceasta adresa de mail vom trimite eventuale informari sau solicitari ce vizeaza exclusiv indelinirea obligatiilor contractuale ce vizeaza procesarea si expedierea comenzii;

– Numele, prenumele, numarul de telefon si adresa vor fi utilizate in scopul crearii documentelor de transport si vor fi utilizate de firmele de curierat partenere DPD, Nemo, Fan Courier, Urgent-Cargus in numele SC MARTELINO SHOES SRL exclusiv in scopul indeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrarii si livrarea efectiva a coletului.

Aceste informatii sunt stocate pentru o perioada de 10 ani, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostril doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC MARTELINO SHOES SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul:
 • SC UPGRID SOFTWARE SRL pentru suport tehnic si mentenanta websitelui www.martelino.ro
 • BRD Groupe Société Générale și EuPlatesc.ro, in vederea procesarii platiilor cu cardul pentru comenzile online plasate pe siteul www.martelino.ro
 • Google
 • Facebook
 • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;
 • agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse, agenti care sunt in conformitate cu normele GDPR
CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

pastrarea unei evidente interne a bazei de date;
imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
indeplinirea obligatiilor contractuale derivate din contractatele la distanta instituite pin confirmarea comenzilor plasate pe siteul www.martelino.ro
putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.

INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC MARTELINO SHOES SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul www.martelino.ro prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC MARTELINO SHOES, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.martelino.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC MARTELINO SHOES SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, SC MARTELINO SHOES SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC MARTELINO SHOES SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

CONTURILE DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL WWW.MARTELINO.RO

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa si adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.

INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC MARTELINO SHOES SRL

Informatiile colectate de pe site-ul SC MARTELINO SHOES SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC MARTELINO SHOES SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC MARTELINO SHOES SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

In vederea exercitarii acestor drepturi, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la office@martelino.ro. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

• ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.

• daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: office@martelino.ro

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

SECURITATEA DATELOR

Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC MARTELINO SHOES SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

POLITICA DE RETUR

În conformitate cu Termenii și Condițiile Martelino, permitem clienților să returneze produsul nou, neutilizat și cumpărat (denumit în continuare „Produs”) din magazinul nostrum online, fără a indica motivul ce a stat la baza acestei decizii. Această posibilitate pusă la dispoziția are în vedere întreaga gamă de produse.

 1. Un Client poate returna Produsul în termen de 7 (șapte) zile calendaristice de la data achiziționării acestuia.
 2. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primit: nefolosit, nepurtat, în ambalajul original și cu toate etichetele atașate.
 3. Pentru a efectua un retur, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru instrucțiuni suplimentare. Asigurați-vă că furnizați numărul comenzii și motivul returnării.
 4. Costul returnării: Costul returnării produsului va fi suportat de către client, cu excepția cazului în care returul este cauzat de o eroare din partea noastră sau de produsul deteriorat sau defect.
 5. Rambursarea: Odată ce produsul returnat este primit și verificat conform politicilor noastre, vă vom rambursa contravaloarea produsului în contul dvs.
 6. Asistență suplimentară: Dacă aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare cu privire la politica noastră de retur, nu ezitați să ne contactați.